Цеглинки на Банковій: від Зеленського вимагають не допустити відведення українських військ

 

У День захисника України, 14 жовтня, біля офісу президента в Києві мешканці прифронтової зони, вимушені переселенці та учасники АТО/ООС вимагали від Володимира Зеленського не допустити відведення українських військ із населених пунктів, розташованих неподалік лінії фронту.

Про це повідомляє UATV.

Учасники акції “Президенте, захисти українців Донбасу” склали під офісом глави держави стіну з назв населених пунктів, які опиняться в сірій зоні в разі відведення, і пофарбували її в рожевий колір.

Пікетники переконані, що після відведення українських військ бойовики почуватимуться на цій території вільно і можуть почати репресії проти українців.

Щойно акція завершилася, працівники комунальних служб оперативно розібрали стіну з “цеглин” із назвами, закинувши їх у вантажівку, а плити, на яких залишалися сліди рожевої фарби, ретельно помили.

Читайте також:
Ситуація з розведенням військ критична, треба об’єднуватись, – Яна Зінкевич

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна