Прокуратура отримала дозвіл суду на вилучення з Банкової документів про Іловайську операцію

 

Головна військова прокуратура отримала дозвіл слідчого судді на тимчасовий доступ та вилучення в офісі президента України документів, які стосуються обставин проведення антитерористичної операції в серпні 2014 року в районі Іловайська.

Про це 10 жовтня повідомила пресслужба Генпрокуратури.

Головна військова прокуратура здійснює досудове розслідування за фактом ведення Російською Федерацією агресивної війни проти України, що спричинило загибель людей та інші тяжкі наслідки. В указаному кримінальному провадженні досліджуються обставини Іловайської трагедії, а також причини та наслідки, за яких відбулися ці події.

“У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні буде забезпечено всебічне та неупереджене дослідження всіх обставин прийняття рішень щодо планування та проведення у серпні 2014 року бойової операції в районі міста Іловайськ”, – йдеться в повідомленні ГПУ.

Читайте також:
ГПУ: Іловайська трагедія – вина лише Росії.
Замначальника ГШ ЗС РФ повідомили про підозру

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна