Цілий день на ринку їжі групами по 7-10 осіб: у Зеленського вигадали новий формат спілкування з пресою

 

Офіс президента анонсував новий формат спілкування глави держави з журналістами: так званий пресмарафон, який відбудеться 10 жовтня в новому фудмаркеті Kyiv Food Market у центрі Києва.

Про це повідомляє пресслужба президента.

“У четвер, 10 жовтня, о 10:00 розпочнеться пресмарафон з президентом України Володимиром Зеленським. Глава держави відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня“, − зазначається в повідомленні.

Формат заходу передбачає, що представники медіа ставитимуть запитання Главі держави групами по 7-10 осіб.

Групи змінюватимуть одна одну щопівгодини. Формуватимуться вони за списком акредитації”, – повідомили в ОП.

Кожне медіа отримає у відповідь на свій лист підтвердження із вказаним часом для зустрічі з президентом. Також представники ЗМІ матимуть змогу працювати у пресцентрі, організованому на території Kyiv Food Market (вулиця Московська, 8), де здійснюватиметься пряма трансляція інтерв’ю.

Крім того, марафон транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних акаунтах офісу президента.

Kyiv Food Market – це ринок їжі, який об’єднав під одним дахом понад два десятки закладів харчування.

Співзасновниками цього глобального “фудкорту” є ресторатори Алекс Купер та Михайло Бейлін.

“Ринок їжі більш комунікабельний, тут легше підійти до інших людей, познайомитися. Ми поставили багато комунальних столів, зазвичай на них діляться їжею, пригощають один одного. Тут ресторанні стандарти, але зовсім інша модель поведінки людей”, – пояснював ідею нового “харчового простору” Алекс Купер в інтерв’ю “Хмарочосу“.

Як писала “Новинарня“, замість пресконференції за результатами 100 днів президентства Зеленський дав телевізійне “інтерв’ю” акторові Станіславу Боклану, який грав прем’єр-міністра в серіалі “Слуга народу”.

Читайте також:
Мендель відштовхнула журналіста, який хотів поставити питання Зеленському

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна