РФ на Донбасі поповнює окупаційні війська злочинцями, – розвідка

 

Російське окупаційне командування на Донбасі набирає до лав незаконних збройних формувань людей, які скоїли тяжкі злочини.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України.

“У зв’язку зі зростанням рівня неукомплектованості розвідувальних підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ командування російських окупаційних військ вживає заходів щодо їх поповнення за рахунок призову осіб, які раніше були звільнені з військової служби за скоєння злочинів, у т.ч. важких”, – йдеться у повідомленні.

Від початку доби 4 жовтня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим тиші, у тому числі із застосуванням заборонених 120-мм і 82-мм мінометів, випустивши загалом 30 мін.

Також окупанти застосували великокаліберні кулемети, автоматичні станкові гранатомети та гранатомети інших систем, озброєння БМП і стрілецьку зброю.

Читайте також:
РФ підготувала “партизанів” і снайперів для дій на Донбасі, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна