На Херсонщині вирощували марихуану та продавали в окупований Крим

 

У Генічеському районі Херсонщини СБУ ліквідувала мережу присадибних ділянок, на яких вирощувались кущі елітних сортів марихуани. Продавали наркотики, в тім числі, на територію окупованого Криму.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 30 вересня, інформують у пресцентрі СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що “плантацією” цілодобово займалась уся родина організатора. Вони доглядали за насадженнями, забезпечуючи своєчасний полив, підживлення ґрунту та освітлення.

Після збору “врожаю” канабіс сушили, подрібнювали та фасували.

“Задокументовано, що наркоділки протягом тривалого часу використовували налагоджену схему постачання готового наркотику до великих населених пунктів, зокрема, для перепродажу до тимчасово анексованої АР Крим”, – кажуть в СБ.

Правоохоронці вилучили марихуану – загальна вартість виготовленого з неї наркотику на чорному ринку становила б понад два мільйони гривень.

Як інформувала “Новинарня“, у Херсоні в аеропорту затримали російського наркоділка.

Читайте також:
Два центнери кокаїну між бананів. СБУ ліквідувала морський канал контрабанди наркотиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна