Україна домовилася про безвіз з Еквадором

 

Україна підписала угоду про безвізовий режим з Еквадором.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 26 вересня, інформує очільник зовнішньополітичного відомства України Вадим Пристайко.

“Еквадор – двадцять перша країна Латинської Америки, з якою матимемо безвіз. Продовжуємо відкривати двері для наших громадян”, – зазначив глава МЗС.

Крім того , Пристайко підписав з прем’єр-міністром Сент-Вінсент і Гренадини Ральфом Гонсалвешом комюніке про встановлення дипломатичних відносин.

“Ще один український партнер по всьому світу! З прем’єр-міністром Ральфом Гонсалвешом підписано спільне комюніке про встановлення дипломатичних відносин з Сент-Вінсент і Гренадини”, – повідомив Пристайко у своєму Twitter.

За його словами, країни планують працювати в напрямку взаємного безвізового пересування.

“Ми продовжуємо розвивати українські політичні та торговельні мережі навколо світу”, – написав Пристайко.

Сент-Вінсент і Гренадини — держава в групі Навітряних островів Малих Антильських островів. До складу держави входять великий острів Сент-Вінсент і близько 32 дрібних островів.

Як інформувала “Новинарня“, напередодні, 25 вересня, Україна підписала угоду про безвіз з Колумбією.

Читайте також:
Україна схвалила угоду про безвіз із Домінікою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна