На Вінниччині попрощалися з Андрієм Сторожуком, який загинув від кулі снайпера під Мар’їнкою

 

У місті Хмільник на Вінниччині відбулося прощання зі старшим солдатом 28 омбр ЗСУ Андрієм Сторожуком, який загинув 24 вересня під Мар’їнкою.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 26 вересня, йдеться на сайті Вінницької ОДА.

“Старший солдат Андрій Сторожук 1992 року народження, загинув під час виконання бойового завдання від пострілу снайпера в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області в зоні проведення ООС. Отримане вогнепальне поранення несумісне з життям”, – написала речники ОДА.

У загиблого залишився 2-річний син. Як видно зі світлин, дитина теж була присутня під час прощення з батьком-героєм.

Прощання зі Сторожуком 1 Прощання зі Сторожуком 2 Прощання зі Сторожуком 3 Прощання зі Сторожуком 4 Прощання зі Сторожуком 5 Прощання зі Сторожуком 6
<
>

Бійця поховають 27 вересня в рідному селі Педоси Хмільницького району.

Як інформувала “Новинарня“, 24 вересня під Мар’їнкою на Донеччині від кулі снайпера загинув старший солдат 28-ї окремої механізованої бригади Андрій Сторожук з Вінниччини.

Читайте також:
Доба ООС: 32 порушення “тиші” з боку бойовиків, б’ють важкі міномети, три воїни поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна