Вища рада правосуддя обрала нового голову

 

Вища рада правосуддя обрала собі новим головою Андрія Овсієнка.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 24 вересня, йдеться у повідомленні пресслужби ВРП.

“На засіданні Вищої ради правосуддя 24 вересня 2019 року член Вищої ради правосуддя Світлана Шелест запропонувала на посаду голови Вищої ради правосуддя кандидатуру члена Вищої ради правосуддя Овсієнка Андрія Анатолійовича”, – інформують речники ВРП.

За кандидатуру Овсієнка під час таємного голосування проголосувало 12 членів ВРП, що становить більше половини від конституційного складу Вищої ради правосуддя. Перед цим ВРП у вівторок припинила повноваження голови Володимира Говорухи.

“Я надзвичайно ціную ті відносини, які склалися в нашому колективі з точки зору і професійності, і людяності, і довіри, яку ми висловлюємо один одному, приймаючи ті чи інші рішення. Я хочу сказати, що за будь-яких обставин я не підведу вашу довіру, не підведу довіру колективу, який із нами працює і завдяки якому ми можемо ефективно виконувати ті непрості завдання, які перед нами стоять”, – сказав Овсієнко.

Овсієнко – родом з Волині, був обраний членом ВРП 15 березня 2017 року.

Як інформувала “Новинарня“, ВРП офіційно припинила роботу 84 судів в окупації.

Читайте також:
Перед розглядом питання про відсторонення глави ОАСК Вовка двоє членів ВРП відвідували офіс президента

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна