Суд заарештував завод “Кузня на Рибальському”

 

Печерський райсуд Києва заарештував нерухомість і корпоративні права заводу “Кузня на Рибальському”, який раніше належав п’ятому президентові Петрові Порошенку.

Про це повідомив  в.о. начальника відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Державного бюро розслідувань Максим Білоусенко, передає “Укрінформ”.

“Так, Печерський райсуд арештував завод “Кузня на Рибальському”, — сказав він.

Білоусенко додав, що ДБР згодом оприлюднить більш детальну інформацію з цього приводу.

Раніше колишній заступник глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов написав у своєму Telegram-каналі, що Печерський райсуд арештував все нерухоме майно і корпоративні права “Кузні на Рибальському”.

За його словами, арешт активів відбувся в межах відкритої за його заявою кримінальної справи про легалізацію і відмивання злочинних доходів і несплати податків.

Як повідомляла “Новинарня“, ДБР розслідує 13 кримінальних справ, у яких фігурує Порошенко. У переважній більшості з них заявником виступає Портнов.

Читайте також:
ДБР починає розслідувати фінансування Портновим президентської кампанії Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна