Росія скоро піде з Донбасу через економічний тиск, – Тейлор

 

Тимчасовий повірений США в Україні Вільям Тейлор вважає, що російські війська скоро покинуть Донбас через економічний тиск внаслідок санкцій.

Про це повідомляє “Голос Америки”.

Цей тягар, які платять російські влада і народ, суттєво позначається на економіці держави, запевнив Тейлор в інтерв’ю.

“Думаю, є ознаки того, що росіяни і, зокрема, Кремль хотіли би піти з Донбасу. Бо їм доводиться серйозно платити за свої війська на Донбасі, за підтримку своїх служб на Донбасі і в Криму”, — наголосив  повірений у справах США.

За його словами, ціна Донбасу і Криму навертає до думки, що росіяни хотіли б піти з окупованих територій Тож, необхідно продовжити санкції і діалог у будь-якому форматі.

“Діалог начебто йде добре між президентами Зеленським і Путіним. Якщо це спрацює, то це чудовий формат. Ми маємо двох людей, які повинні дійти згоди про те, щоб росіяни залишили Донбас. І про те, щоб вони зрештою залишили Крим”, — резюмував Вільям Тейлор.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно президент США Дональд Трамп підписав указ про введення нових санкцій проти Росії у справі отруєння Скрипалів.

Читайте також:
Україна просить у США ще “Джавелінів”, – Тейлор

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна