Звільнений бранець Кремля Кольченко розповів про свої плани

 

Активіст та колишній політв’язень Кремля Олександр Кольченко запевняє, що зберіг свої погляди, які мав до незаконного ув’язнення Росією.

Як передає “Новинарня“, про це він заявив у вівторок, 10 вересня, під час першої пресконференції після звільнення.

“Так, я маю намір продовжити займатися громадською діяльністю і я зберіг свої погляди”, — сказав Кольченко, який є прибічником анархізму та антифа.

Він також розповів, що багато спілкувався з ув’язненнями і, за його словами, багато було суперечок щодо “Крим — наш” тощо.

“Але з часом я намагався уникати їх, тому що є така категорія людей, яким нічого не доведеш у спорі”, — додав активіст.

Олександр Кольченко повідомив, що планує поновити навчання у ВНЗ і знайти роботу.

Як інформувала “Новинарня“, в суботу, 7 вересня, відбувся обмін військовополоненими, політв’язнями та утримуваними особами між Україною та Росією.

В Україну в рамках звільнення прибули 35 українців — 24 військовополонені моряки і 11 політв’язнів, серед яких і режисер Олег Сенцов та активіст Олександр Кольченко.

Читайте також:
“Не хочу йти в тираж”: Сенцов не прагне ставати публічною особою і відвідувати шоу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна