В ОРДЛО створили спецкомісії: шукають наркоманів серед бойовиків

 

На тимчасово окупованих територіях Донеччини та Луганщини російське військове командування розпочало заходи з так званої “атестації” командирів російських військових підрозділів на Донбасі.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 10 вересня, йдеться у щоденному зведенні Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Так, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ розпочало масштабні заходи з атестації офіцерського складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

“Сформовано спеціальні комісії для визначення придатності до виконання завдань за призначенням та відповідності займаним посадам представників командного складу. У рамках атестації особлива увага звертається на виявлення серед зазначеної категорії наркозалежних осіб“, – кажуть українські розвідники.

Також з 20 вересня 2019 року під керівництвом штабу Південного військового округу ЗС РФ буде проведено комплексну перевірку з’єднань і частин російських окупаційних військ з метою визначення їх потреб із забезпечення діяльності у наступному році.

Як інформувала “Новинарня“, за даними ГУР, Росія доставила залізницею на Донбас 4 тис. тонн пального.

Читайте також:
Бойовики на Донбасі тренують наступ і захоплення нових районів, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна