“Слуга народу” Беленюк виступить на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби

 

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Жан Беленюк потрапив до складу збірної України на чемпіонат світу з греко-римської боротьби, який стартує 14 вересня в Казахстані.

Про це повідомили в прес-службі Федерації греко-римської боротьби України.

Чемпіонат відбудеться 14-22 вересня в Нур-Султані (колишня Астана).

4 вересня у чоловіків відбулися контрольні сутички, за підсумками яких головний тренер чоловічої збірної Сергій Андреєв оголосив склад команди, що представлятиме Україну на світовій першості.

На турнір від України поїдуть Віктор Петрик (55 кг), Ленур Теміров (60 кг), Олександр Грушин (63 кг), Артур Політаєв (67 кг), Максим Євтушенко (72 кг), Володимир Яковлєв (77 кг), Юрій Шкрюба (82 кг), Жан Беленюк (87 кг), Микола Крисов (97 кг), Микола Кучмій (130 кг).

Нагадаємо, Жан Беленюк пройшов у Раду за списком партії “Слуги народу”, він став першим темношкірим народним депутатом в історії України.

Як писала “Новинарня“, український борець Беленюк, через обрання народним депутатом, буде вимушений виступати на змаганнях за власні кошти.

Читайте також:
Від воїнів до свого борця Беленюка: кого нагородив Зеленський на День Незалежності

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна