Посли ЄС продовжили санкції проти Росії

 

Посли країн Євросоюзу підтримали продовження санкцій проти Росії до березня 2020 року.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 4 вересня, написав у Twitter посол України в Королівстві Бельгія, представник України при ЄС Микола Точицький.

“На І засіданні після літньої перерви Корепер (Комітет постійних представників країн ЄС (COREPER) – ред.) погодив продовження антиросійських санкцій до березня 2020 року. Підтримка суверенітету і територіальної цілісності України залишаються незмінними пріоритетами порядку денного ЄС. Розраховую, що цей курс буде продовжений і новим керівництвом інституцій ЄС”, – написав він.

Як уточнили журналістам в Представництві України при ЄС, у рішенні послів ЄС йдеться про індивідуальні санкції проти фізичних і юридичних осіб у зв’язку з їх діями проти суверенітету та територіальної цілісності України.

Зазначимо, що ці антиросійські санкції були запроваджені в червні 2014 року і продовжуються щороку.

Як інформувала “Новинарня“, Трамп погодив нові санкції проти РФ за отруєння Скрипалів.

Читайте також:
Зеленський у Польщі: крім історії – санкції, кордони, енергетика, транспорт плюс Тримор’я

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна