На Луганщині правоохоронці спіймали колишнього бойовика “ЛНР”

 

На Луганщині поліцейські затримали неодноразово засудженого за тяжкі злочини луганчанина, який перебував у лавах “ЛНР”.

Про це повідомляють у поліції Луганської області, передає “Еспресо”.

“Поліцейські, які несуть службу з охорони публічного порядку у смт. Станиця Луганська, виявили раніше неодноразово засудженого за скоєння тяжких злочинів 36-річного луганчанина, який, за оперативною інформацією, перебував у лавах незаконних збройних формувань так званої “ЛНР”, — йдеться у повідомленні.

Затриманий розказав, що у травні 2014 року він вступив до лав незаконних збройних формувань, де протягом місяця зі зброєю в руках виконував функції з охорони військової частини у м. Олександрівськ. Однак, побачив, що “керівництву” байдуже до долі підлеглих і залишив лави бандформування.

Щодо чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 КК України “Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань”.

Ведеться слідство.

Читайте також:
Російський танкіст Гаджиєв, захоплений у полон під Санжарівкою, вдруге отримав 15 років тюрми за тероризм

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна