На Житомирщині вандали спаплюжили пам’ятник захисникам України

 

У селищі Озерне під Житомиром невідомі облили червоною фарбою пам’ятник захисникам України, який там напередодні відкрили.

Про це повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко, передає “Укрінформ”.

“Вранці 24 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що в ніч із 23 на 24 серпня невідомі пошкодили пам’ятник героям-захисникам України в смт Озерне шляхом розлиття фарби. На місце події виїжджали співробітники поліції”, — зауважила Ващенко.

За її словами, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна).

Фото з пошкодженим пам’ятником раніше опублікувала на своїй сторінці у Facebook начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва.

“Вчора свяченою водою, сьогодні червоною фарбою, ставлення окремих “патріотів” до військових у військовому містечку Озерне. Боротьба триває”, – написала Парфентієва.

Меморіал загиблим учасникам АТО/ООС “Героям – захисникам України” відкрили поблизу гімназії в Озерному 23 серпня.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно у Дніпрі невідомі розмалювали стелу з барельєфом другого президента України Леоніда Кучми.

Читайте також:
На Житомирщині вандали розтрощили 15 пам’ятників на могилах бійців АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна