Зеленський не дотримав обіцянку провести пресконференцію на 100 днів президентства

 

Анонсована ще у червні пресконференція президента Володимира Зеленського, присвячена 100 дням на посаді очільника держави, не відбудеться.

Про це заявила його прессекретарка Юлія Мендель у вівторок, 27 серпня, передає “Українська правда”.

“Це не означає, що пресконференції не буде. Оскільки президент ці 100 днів не мав можливості для повноцінної роботи, ми чекаємо, поки запрацює парламент, буде підтримано законодавчі ініціативи глави держави, будуть результати і тоді прес-конференція буде проведена”, – зазначила Мендель.

За її словами, в офісі президента постараються провести її “швидше”.

“Можливо, навіть восени”, –сказала речниця Зеленського.

Анонс пресконференції президента, видання “Укрінформ”

“Щодо 100 днів Володимира Зеленського, то я глибоко переконаний, що всі найбільші перемоги ми зможемо побачити після 29 числа, тому що місяць не призначалась інавгурація, потім 2 місяці не було можливості впливу нашої політичної сили на законодавчу та виконавчу владу. Я думаю, це лише початок, хоча перемоги вже є”, — заявив представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, раніше в Офісі президента обіцяли, що глава держави дасть велику пресконференцію, на якій відзвітує про виконану роботу за перші 100 днів на посаді.

Читайте також:
Зеленський жартував про високі тарифи, але не обіцяв нічого, – Герус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна