Порошенко приїхав до Зеленського на прийом президентів

 

П’ять президентів України відвідали урочистий прийом з нагоди Дня Незалежності, який глава держави Володимир Зеленський провів 24 серпня в Маріїнському палаці в Києві.

До шостого президента і трьох його попередників, Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми та Віктора Ющенка, цього разу приєднався і п’ятий президент України Петро Порошенко. Зранку Порошенко не був присутній на урочистостях під назвою “Хода Гідності”, які цього року відбулися замість військового параду, передає “Радіо Свобода”.

Як повідомив Порошенко на своїх сторінках у соцмережах, натомість вони з дружиною взяли участь у молебні у Софії Київській та поклали квіти до Дзвону пам’яті на честь загиблих українських військових.

Нагадаємо, у Києві в День Незалежності, 24 серпня, відбувся Марш захисників України, який також називають “альтернативним парадом” (на противагу офіційній “Ході Гідності”, що проходила раніше в центрі столиці).

Читайте також:
У День Незалежності Дзвін пам’яті в МОУ вдарив 15 разів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна