На Донеччині до Дня Державного Прапора 240 військових утворили тризуб

 

У Краматорську у рамках святкування Дня Прапора 240 військовослужбовців на площі утворили величезний тризуб, а в небі пролетів вертоліт з синьо-жовтим стягом.

Про це у п’ятницю, 23 серпня, повідомляє Донецька обласна державна адміністрація.

“На Донеччині відзначили День Державного Прапора України… Святкування продовжилося флешмобом, у якому на центральній площі міста 240 військовослужбовців утворили величезний тризуб, а також розгорнули прапор України. Наприкінці над присутніми пролетів вертоліт з синьо-жовтим стягом”, — йдеться у повідомленні.

В урочистостях у Краматорську взяли участь очільник області Павло Кириленко, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, міський голова Андрій Панков, заступник командуючого ООС Олег Кудренко.

Почесне право підняти державний прапор здобули Дар’я Єжова – дочка Іллі Єжова, учасника АТО механізованої бригади ім. Короля Данила та заступник Криворізької бригади ім. Костянтина Пестушка, захисник ДАП полковник Дмитро Кащенко, а також мати Героя Небесної Сотні Івана Пантелєєва Людмила Іванівна.

Свято прапора Краматорськ 2 Свято прапора Краматорськ 3
<
>
Фото: пресслужба ДонОДА

Після урочистої церемонії підняття прапора присутні поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку.

Як повідмляла “Новинарня“, у Львові, в Будинку офіцерів, з нагоди Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності відкрили виставку українських прапорів сучасної історії Збройних сил України.

Читайте також:
Ціна Незалежності: 71 загиблий воїн 2019 року. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна