Справа Гандзюк: на суд не прийшов ні прокурор, ні Павловський, ні його адвокат

 

Приморський районний суд Одеси, де сьогодні мало відбутися слухання щодо фігуранта справи про вбивство Катерини Гандзюк, помічника нардепа від БПП Миколи Паламарчука, раніше судимого Ігоря Павловського, переніс засідання на 22 серпня, на 11:30, оскільки на суд не з’явився ні Павловський, ні його захисник, ні прокурор.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 16 серпня, інформує ініціатива “Хто замовив Катю Гандзюк?” на сторінці у Facebook.

“Ми не будемо робити вигляд, що віримо у дивні збіги обставин і прямо скажемо – ми вважаємо, що контакт прокуратури з Павловським не лише тісний, а й дуже довірливий. Інакше ми не можемо пояснити, що на засідання, яке відклали на прохання прокурора, навіть не намагався з’явитись підсудний. Бо це означає, що Павловський був не лише проінформований про заплановану неявку прокурора, а й довіряє інформації від прокуратури і не шукає у ній підвохів”, – пишуть активісти.

Вони нагадують, що прокуратура також не ходить на засідання у справі Мангера.

“Батько Каті Гандзюк прибув на сьогоднішній суд до Одеси, дізнавшись про нього з сайту суду. Прокуратура не повідомила його про судовий розгляд щодо Павловського, і очевидно хоче спробувати затвердити у суді угоду з Павловським без згоди рідних”, – вважають активісти.

У дописі також йдеться, що прокурори неприховано саботують чи навіть зливають справу.

Як інформувала “Новинарня“, обвинувальний акт щодо фігуранта справи про вбивство Катерини Гандзюк, помічника нардепа від БПП Миколи Паламарчука, раніше судимого Ігоря Павловського на прізвисько “Собака”, без відома потерпілої сторони передано з Херсонського міського суду в Приморський суд Одеси.

Читайте також:
Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк Павловський ходить на футбольні матчі в Одесі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна