Військова прокуратура звітує про затримання підполковника ДСНС на 1350 дол. США

 

Підполковник служби цивільного захисту викритий на вимаганні 1350 доларів США за погодження документів на придбання квартир для працівників ДСНС.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у четвер, 15 серпня, йдеться в повідомленні пресслужби військової прокуратури Центрального регіону України.

Зазначається, що начальник сектору Управління ДСНС України у Черкаській області був затриманий під час одержання другого «траншу» хабара – 850 доларів.

“Встановлено, що посадовець вимагав неправомірну вигоду від суб’єкта господарювання, який надавав ріелторські послуги. В обмін на винагороду обіцяв без штучних перешкод прийняти документи на придбання трьох квартир для працівників ДСНС та направити їх до Державної іпотечної установи”, – йдеться в повідомленні.

22 липня 2019 під контролем правоохоронних органів хабарник одержав 500 доларів США – першу частину неправомірної вигоди за реалізовану квартиру. 14 серпня під час одержання решти він був затриманий.

Як інформувала “Новинарня“, на Вінниччині військова прокуратура затримала шантажиста санаторію для ветеранів АТО.

Читайте також:
“Війна не всіх вилікувала”: військові прокурори відреагували на заяви з ОП щодо ліквідації їх органу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна