У Сирії за два дні загинули 23 військових армії Асада, – міноборони РФ

 

У боях із опозиційними режиму Асада силами за два дні загинули 23 військовослужбовці сирійської армії, ще сім отримали поранення.

Про це повідомляється на сайті Центру примирення ворожих сторін у Сирії.

О ранку 10-го й 11 серпня загалом близько 700 бойовиків атакували позиції урядових військ Сирії в районі населеного пункту Ікко, в напрямку Сукайк-Ачан, а також у напрямку Мурек-Ачан і Кафер-Айн – Кафер-Нбуда.

“Усі атаки бойовиків були відбиті сирійськими урядовими силами. Бойовики зазнали тяжких утрат. При відбитті атак загинуло 23 і поранено семеро військовослужбовців Сирійської Арабської армії”, — ідеться в тексті.

Про втрати серед російських військових, які беруть участь у бойових діях у Сирії, нічого не повідомляється.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Великої Британії Домінік Рааб заявив про відповідальність президента Сирії Башара Асада та Росії, що підтримує його, у відновленні військових дій в Ідлібі.

Читайте також:
У 2018 році під час збройних конфліктів постраждали 12 тисяч дітей, – ООН

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна