Порошенко хотів розголосити деталі допиту в ДБР, але Бюро заборонило, – Герасимов

 

П’ятий президент України Петро Порошенко хотів розкрити громадськості та засобам масової інформації деталі свого допиту в Державному бюро розслідувань.

Про це у понеділок, 12 серпня, повідомив депутат від “Європейської Солідарності” Артур Герасимов, передає “Прямий”.

“А в тому, що стосується секретності, то хотів би сказати, що Петро Порошенко звернувся до ДБР, щоби відкрито показати всю інформацію, які питання задавалися, які були відповіді, щоб все, що турбує громадськість, було відкрито розповсюджено. Була отримана негативна відповідь, ДБР заборонило команді Порошенка розповсюджувати для журналістів та громадськості. Але, тим не менше, якимось “дивним” чином ця інформація з’являється у пана Портнова”, — зазначив Герасимов.

Нагадаємо, 12 серпня п’ятий президент України Петро Порошенко прибув до ДБР як свідок у справі щодо купівлі-продажу телеканалу “Прямий”.

Артур Герасимов назвав черговий виклик Порошенка до ДБР — “наступом на все українське”.

Як інформувала “Новинарня“, раніше  Петро Порошенко заявив, що втручання соратника Януковича Андрія Портнова у справи Державного бюро розслідувань та незаконне отримання ним службової інформації про перебіг розгляду справ є прямим порушенням закону.

Читайте також:
Княжицький про розслідування ДБР “захоплення влади” 2016 року: це в інтересах Медведчука й РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна