На Одещині в лікарні вибухнула граната: двоє загиблих. ВІДЕО

 

У місті Роздільна Одеської області внаслідок вибуху гранати у центральній районній лікарні загинули дві людини.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 7 серпня, сповіщають ДСНС та поліцейські регіону.

“6 серпня о 17 год. 14 хв. у м. Роздільна внаслідок вибуху гранати в окремо розташованій одноповерховій будівлі харчоблоку Роздільнянської центральної районної лікарні, загинули дві особи”, – йдеться у повідомленні рятувальників.

Правоохоронці кваліфікували подію як умисне вбивство (стаття 115 Кримінального кодексу України) та розпочали досудове розслідування.

“Попередньо встановлено, що до 44-річної працівниці харчоблоку лікарні, прийшов співмешканець, 1965 р.н., який імовірно і приніс із собою вибухонебезпечні предмети. Жінка була у будівлі, що стоїть окремо, сама. Після того, як чоловік зачинив двері, пролунав вибух”, – інформують у пресслужбі поліції Одещини.

Зазначається, що на місце прибула слідчо-оперативна група територіального відділу поліції. Оскільки через вікно виднілися чеки від двох гранат, а вибух був один, заходити до приміщення було вкрай небезпечно. Тож поліцейські оточили будівлю, відвели людей на небезпечну відстань, та чекали на приїзд вибухотехніків.

“Прибувши на місце, фахівці вибухотехнічної служби знешкодили гранату РГД-5, яка була приведена в дію та знаходилася у вкрай небезпечному стані, проте вибух не стався. В ході огляду було встановлено, що вибухнула граната Ф-1, в результаті чого і чоловік, і жінка загинули”, – пишуть правоохоронці.

Інших постраждалих немає.

Як інформувала “Новинарня“, під Києвом дівчина намагалася закопати гранату і підірвалася ній.

Читайте також:
Біля Верховної Ради затримали дезертира з гранатою. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна