“Що після Brexit?”: Зеленський поговорив з прем’єром Британії Джонсоном

 

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 5 серпня, інформує офіційний сайт глави держави.

Зазначається, що Зеленський привітав Бориса Джонсона з переконливою перемогою на нещодавніх виборах лідера Консервативної партії Великої Британії.

Він подякував британському уряду за незмінну позицію на підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, а також допомогу нашій країні у здійсненні реформ та посиленні обороноспроможності.

“Йшлося про подальший розвиток українсько-британських двосторонніх відносин, зокрема після виходу Великої Британії зі складу ЄС, а також про необхідність інтенсифікації контактів на найвищому рівні”, – кажуть  у пресслужбі українського президента.

Як інформувала “Новинарня“, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон створив воєнний кабінет на випадок виходу з Євросоюзу без угоди.

Читайте також: 
Джонсон: 31 жовтня Британія готова вийти з ЄС без угоди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна