Під ГПУ на акцію проти Горбатюка зібрали підлітків

 

У п’ятницю, 2 серпня, під будівлею Генеральної прокуратури України  у Києві відбулася акція проти голови департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергія Горбатюка.

Близько півстоні людей вимагали розслідувати справи Майдану, тримали плакати із написами “Горбатюк, займися своїми справами” та “Горбатюк — на Майдан”.

Серед учасників були й неповнолітні, передає “Громадське радіо”.

Присутні не могли пояснити, хто такий Горбатюк, чому вони вийшли на протест та чому акція пройшла саме під будівлею ГПУ.

Дівчинка, яка повідомила, що їй 14 років, також не змогла пояснити, з ким вона прийшла і навіщо. Дехто з учасників відповів, що Горбатюк є суддею.


Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк заявив, що не проти змінити на посаді Юрія Луценка і очолити ГПУ.

Читайте також:
Володимир В’ятрович: Через Горбатюка може не бути ані меморіалізації Майдану, ані результатів слідства

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна