Херсонська поліція кваліфікувала як хуліганство акцію руху “Хто замовив Катю Гандзюк”

 

Дії активістів, які провели у річницю нападу на Катерину Гандзюк у Херсоні серію акцій, поліція кваліфікує як хуліганство.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 31 липня, у Facebook пише пресслужба поліції Херсонської області.

«Сьогодні в Херсоні близько 50 громадян провели акції перед адміністративними будівлями Головного управління Національної поліції в Херсонській області, Херсонської облдержадміністрації та біля приватних будинків місцевих жителів. Під час акцій учасники застосовували димові шашки, фаєри, піротехнічні засоби та розмальовували стіни будівель різними написами», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інформацію про події зареєстровано в журналах Єдиного обліку Херсонського відділу та Корабельного відділення поліції. Дії активістів правоохоронці кваліфікують як хуліганство.

Наразі проводяться перевірки, вивчаються всі матеріали, встановлюються особи учасників акцій для надання правової оцінки їхнім діям, наголосили у поліції.

Як інформувала “Новинарня“, сьогодні в Херсоні, рідному місті Катерини Гандзюк, в роковини нападу на активістку, відбулися низка акцій, покликані привернути увагу до “вбивства, якого не бачить закон”. Активісти пройшли кількома “зупинками”, нагадавши про непокараність замовників та вимагаючи правосуддя. Назвали це Днем пам’яті та гніву.

Читайте також:
Батько Гандзюк: Скільки потрібно вбити наших дітей, щоб правоохоронна система почала нас захищати?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна