Україна звільнила екіпаж затриманого російського танкера, – посольство РФ

 

Екіпаж затриманого в Україні російського танкера повертається додому.

Про це в четвер, 25 липня, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на пресаташе посольства Росії в Києві Дениса Голенка, передає “Радіо Свобода”.

Уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова заявила, що моряки прямують у Молдову, а звідти вилетять до Москви.

«Уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова провела телефонну розмову зі своєю українською колегою Людмилою Денісовою, яка повідомила, що 10 членам екіпажу російським громадянам не висунули звинувачень. Їх зараз саджають на автобус, який поїде на територію Молдови, а звідти вони вилетять до Москви», – повідомили в пресслужбі омбудсмена Росії.

У СБУ цю інформацію наразі не підтверджували.

Як інформувала “Новинарня“, Служба безпеки України спільно з Військовою прокуратурою затримали в Ізмаїлі російський танкер “NEYMA”, який блокував українські військові кораблі у Керченській протоці.

Читайте також:
Під посольством РФ активісти сервірували стіл для викрадених українців у Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна