СБУ заборонила в’їзд в Україну відомій російській телеведучій

 

Служба безпеки України заборонила російській телеведучій Дані Борисовій в’їжджати в Україну за те, що вона незаконно відвідувала окупований Крим.

Про це повідомили в СБУ, передає “Детектор медіа”.

“Станом на сьогодні запитуваній вами особі (Дані Борисовій –“Н”) заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки”, – йдеться в повідомленні 25 липня.

Як відомо, російська телеведуча у 2017 році лікувалася від наркозалежності в окупованому Криму, в’їхавши з території РФ, що заборонено українським законодавством.

У липні 2019 року вона приїздила до Києва для зйомок у проекті “Пацанки”.

“До речі, про зустріч з прикордонниками і митницею. Вони заходили двічі, о пів на третю ночі і о пів на сьому ранку, ставили, звичайно, запитання і трохи потрясли речі. Але впустили до Києва, спокійно, тихо і мирно. Так що всі сюди”, – підписала Борисова фото з Києва.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

???Сегодня на Майдане Незалежнocтi ( побывать возле Монумента Независимости ) в прекрасном #киев ?В своё время жила в этом городе 3 месяца ,снималась в культовой ?«Зiрка + Зiрка» и «Блондинки в Загоне» ,где вообще была ведущей этого популярного юмористического ???шоу ?На этот раз приехала на сьемки для #пятница?,подробности съёмок просили не разглашать ???В новом сезоне реалити #пацанки4 будет жарко ????Спасибо дорогому киевскому другу @deniskonovalov ?за чудесное общение ,и поход в самый Модный и закрытый киевский ресторан ?#данаборисова #ледисовершенство☂️ #люблю? #киев?? #украина?? #лето2019

Допис, поширений Dana Borisova (@danaborisova_official)

Дана Борисова стала відома як ведуча телепроекту “Армійський магазин” про армію Росії.
43-річна телезірка нагороджена почесною грамотою міністерства оборони Росії “За успіхи у справі патріотичної пропаганди”.

Читайте також:
СБУ заборонила в’їзд Михалкову, Говорухіну, Задорнову, Паніну та іншим російським “зіркам”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна