Командувач ССО Луньов пояснив, чому не віддав військове вітання Зеленському на інавгурації

 

Командувач ССО Ігор Луньов зазначив, що при перебуванні в розгорнутому одношеренговому строю рука до головного убору не прикладається, тому він рефлекторно так і вчинив на церемонії представлення презеденту Зеленському в день інавгурації.

Луньов пояснив інцидент у коментарі “Радіо Свобода”.

“Ніякого подвійного дна у цих діях немає. Це рефлекторна дія без будь-якого підтексту. Ті, хто проходив службу в армії, знають, що при перебуванні в розгорнутому одношеренговому строю рука до головного убору не прикладається. Незважаючи на те, що нас інструктували. Але це суто рефлекторна моя необачність”, – сказав Луньов.

Як повідомляла “Новинарня“, 20 травня глава СБУ Василь Грицак та командувач Сил спеціальних операцій Ігор Луньов під час представлення родів українського війська новоспечному верховному головнокомандувачу Володимиру Зеленському не віддали тому військове вітання.

Читайте також:
Зеленський сподівається знайти порозуміння з Путіним

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна