На 50-ий округ на Донеччині відправили гелікоптер спецпризначенців

 

Національна поліція відрядила загін спецпідрозділу тактико-оперативного реагування в Донецьку область для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на ОВК №50 у Покровську.

Про це у вівторок, 23 липня, інформує пресцентр Нацполіції.

За повідомленням пресслужби поліції, рішення ухвалили «після аналізу оперативної обстановки й інформації про події, через які робота окружної виборчої комісії №50 призупинялася».

Спецпризначенці прибули на місце вертольотом Мі-8. Вони, зокрема, будуть задіяні для транспортування виборчої документації до Центральної виборчої комісії.

Як інформувала “Новинарня“, під будівлею окружної виборчої комісії №50 в місті Покровськ на Донеччині мітингують прибічники мера Покровська Руслана Требушкіна та мера Добропілля Андрія Аксьонова, які є кандидатами на посаду народних депутатів. Обидва вони представляють проросійську лінію. Підрахунок голосів затягнувся через сутички і протести. Прихильники кандидатів та представники громадськості навіть знесли під ОВК шини. Акції протесту відбуваються вже майже добу. Станом на ранок 24 липня там досі не перерахували голоси.

Читайте також:
На округ №64 поліція відправила гелікоптер зі спецпризначенцями. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна