Новий парламент почне роботу на День Незалежності, – Разумков

 

Голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков розповів, що говорити про прізвища кандидатів на керівні посади можна буде напередодні роботи Верховної Ради ІХ скликання.

Про це Разумков розповів у інтерв’ю виданню “РБК-Україна”.

Так, на питання, коли можна буде говорити про прізвища на керівні посади, Разумков відповів:

“Думаю, реально це буде напередодні початку роботи нової Верховної Ради. Але якісь прізвища почнуть з’являтися в ЗМІ раніше”.

Також Разумков підтвердив наявність ідеї почати роботу нового парламенту в День Незалежності 24 серпня.

“Така ідея є. Але, на жаль, ми поки що не можемо говорити, чи буде це кінець серпня, чи початок вересня. Ми не приховуємо, що хочемо почати процес якомога швидше. Щоб ми приступили до виконання своїх завдань. А для цього потрібно, щоб запустилася Верховна Рада”, – сказав Разумков.

Як інформувала “Новинарня“,  Зеленський підписав указ про відзначення Дня Незалежності. У планах, як відомо, не було військового параду на Хрещатику. Ветерани АТО відреагували та пообіцяли провести свій альтернативний марш.

Читайте також:
Зеленський назвав імовірного кандидата на посаду прем’єр-міністра

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.