Нова очільниця Єврокомісії виступила за збереження санкцій проти РФ

 

Москва демонструє ворожу поведінку вже протягом довгого часу і з нею треба говорити з позиції сили і зберігати поточні санкції проти Росії

Про це заявила обрана голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн, повідомляє La Repubblica.

Урсула фон дер Ляйєн нагадала про російську анексію Криму і спробах максимально розділити Європу.

“Кремль не прощає жодної слабкості. З позиції сили ми повинні підтримувати нинішні санкції і в той же час продовжувати діалог” – наголосила вона.

“Ми також вдосконалюємося в демонтажі дезінформаційних сюжетів і кампаній в соціальних мережах з фейковими новинами. Це наш привілей як демократій – відповідати прозорістю, вільною пресою і відкритими дебатами” – заявила фон дер Ляєн.

Як інформувала “Новинарня, Європарламент 16 липня затвердив колишнього міністра оборони Німеччини Урсулу фон дер Ляйєн на пост голови Єврокомісії. Вона стане першою жінкою на посту голови Європейської комісії. Вона вступить на посаду в листопаді.

Читайте також:
До Конгресу США внесли проект щодо санкцій для РФ за захоплених українських моряків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна