“Вліпи за себе”. У мережі з’явилося креативне відео з закликом до молоді йти голосувати

 

В інтернеті з’явився музичний відеокліп із закликом до молоді проголосувати на виборах до Верховної Ради України

Відео під назвою #вліпизасебе опублікували на однойменному Youtube-каналі.

Ролик створено в креативному урбаністичному стилі з міськими пейзажами, інтер’єрами розважальних закладів. Герої відео – молоді стильні дівчата і хлопці, які працюють, тренуються і розважаються. Саундтрек до відеоряду – сучасна електронна танцювальна музика. Автор саундтреку – київський композитор Дмитро Авксентьєв.

“Прийди. Підніми руку. Вліпи галку. Проголосуй”, – закликають творці відеокліпу.

#вліпизасебе – це ініціатива громадської організації Global Office. Ця ініціатива існує за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

“Ця ініціатива повністю аполітична і апартійна. Чого ми хочемо? У середньому свою громадянську позицію на виборах висловлює тільки 36% української молоді. Ми хочемо, щоб на голосування ходило більше хлопців та дівчат”, – пояснюють свої мотиви учасники ініціативи.

У супроводжувальному допису автори ролику наголошують на важливості права висловити свою громадянську позицію шляхом голосування.

“Ми можемо бути чемпіонами зі змішаних бойових мистецтв, а можемо бути тими, хто уникає будь-яких сутичок. Можемо бути хардворкерами, а можемо чілерами. Ми можемо бути рейверами, а можемо бути тими, у кого останньою вечіркою був випускний у школі. Ми можемо доставляти їжу, день і ніч сидіти за комп’ютером, вигадувати рекламу, шити одяг, варити каву, грати музику, змішувати коктейлі, змішувати слова. Ми можемо бути людьми будь-якої орієнтації, людьми будь-якого віросповідання і людьми будь-якої громадянської позиції. І всі ми абсолютно однакові. Бо у кожного та в кожної з нас є абсолютно однакові можливість і право на те, щоб свою громадянську позицію висловити. Ким би ти не був і ким би ти не була, прийди на парламентські вибори 21 липня і вліпи галку у виборчий бюлетень за свої погляди. Якими б вони не були, #вліпизасебе”, – закликають автори відео.

Як інформувала “Новинарня“, уперше з часів Ющенка відносна більшість українців бачить “правильний шлях розвитку”.

Читайте також:
Три дні до виборів: соціологи опублікували рейтинг із п’ятьма лідерами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна