У Києві склали адмінпротокол на пенсіонера, який роздавав газети із Зеленським у котлі

 

У столиці поліцейські склали адмінпротокол на пенсіонера, який розповсюджував газети з політичною антирекламою.

Про це в середу, 17 липня, інформувала пресслужба поліції Києва.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Спаська невідомий роздає газети з “образами на адресу кандидатів у народні депутати”.

“На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Подільського управління поліції. Правоохоронці поспілкувалися із чоловіком, на якого вказали свідки. Правопорушником виявився мешканець столиці, 1952 року народження. Він добровільно видав співробітникам поліції друковані матеріали після того, як йому роз’яснили норми ч. 10 ст. 74 (Обмеження щодо ведення передвиборної агітації) Закону України «Про вибори народних депутатів України»”, – йдеться у повідомленні поліції.

Повідомлення пресслужби ГУ НП ілюструється картинкою, на якій чоловік лежить у котлі, який горить у полум’ї. Він говорить по телефону, від нього іде фраза: “Баканов? Я нащот етого чорта”. Перше й останнє слова фрази заблурені, як і обличчя чоловіка, втім, у ньому легко впізнати чинного президента України та сказане ним у Борисполі на адресу секретаря міськради Ярослава Годунка (коли Зеленський обіцяв подзвонити в.о. голови СБУ Івану Баканову “нащот етого чорта”).

На киянина склали адміністративні матеріали за ст. 212-10 (Порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які будуть направлені на розгляд суду.
Чоловікові загрожує накладення штрафу від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Друковані матеріали вилучено. На правопорушника складено адміністративні матеріали.

Як інформувала “Новинарня“, у Рівному 16-річну дівчину визнали винною за акцію щодо імпічменту президенту.

Читайте також:
Суд оштрафував Зеленського за демонстрацію бюлетеня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна