Зеленський просить Парубія скликати позачергове засідання ВР

 

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Андрія Парубія з проханням скликати позачергове пленарне засідання парламенту для розгляду внесених до парламенту главою держави законопроектів.

“Прошу скликати 18 липня 2019 року позачергове пленарне засідання Верховної Ради, до порядку денного якого включити розгляд внесених президентом України проектів законів: “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування…”, “Про внесення змін до Закону України “Про Вищий антикорупційний суд (про початок роботи суду)”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України про відстрочення застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митні території України”, — сказано у листі, інформує “Інтерфакс-Україна”.

За даними джерел агентства, в апараті парламенту лист президента зареєстровано 17 липня.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Андрій Парубій 12 липня закрив пленарні засідання 10-ї сесії парламенту 8 скликання. За його словами, за цей час було проведено 580 пленарних засідань, ухвалено 2734 законодавчі акти, 977 законів та кодексів у цілому.

До 19 липня народні депутати працюють у комітетах, комісіях і фракціях.

21 липня відбудуться дострокові парламентські вибори.

Читайте також:
“Не бавтеся!” Рада таки ухвалила Виборчий кодекс із відкритими списками. ХТО ЯК ГОЛОСУВАВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна