На Київщині повісився 20-річний військовий, що проходив службу у Львові

 

У селі Кременище Києво-Святошинського району повісився військовий, який проходив службу у Львові.

Трагедія трапилася ще 22 червня, однак пресслужба ГУНП у Київській області повідомила про це лише в п’ятницю,12 липня.

Правоохоронці зазначають, що тіло 20-річного хлопця знайшов житель села Кременище в себе на новобудові. На місці події працювали слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції та судмедексперт.

Правохооронці встановили особу загиблого. Він виявився жителем Вінниччини. Хлопець проходив строкову військову службу в Львові.

Також поліцейські з’ясували, що він за добу до самогубства залишив свої речі в одному зі столичних хостелів. Наразі невідомо, як саме хлопець опинився на новобудові у селі Кременище.

За фактом самогубства поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Тіло чоловіка направлене на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточних причин смерті.

Читайте також:
ДБР розслідує вбивство військового з необережності на Львівщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна