Окупанти обстріляли Чермалик, загинув 49-річний мирний житель

 

Під час ворожого артилерійського обстрілу  населеного пункту Чермалик на Донеччині отримав поранення і згодом помер місцевий житель.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

“11 липня близько двадцять першої години в населеному пункті Чермалик, під час ворожого артилерійського обстрілу отримав поранення громадянин України 1970 року народження”, — йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, ворожий снаряд впав просто у подвір’я приватного будинку.

Військові повідомили, що медики однієї з частин Об’єднаних сил надали постраждалому медичну допомогу та провели його евакуацію.

“Постраждалий невідкладно був доставлений санітарним транспортом в супроводі санітарного інструктора до місця надання професійної медичної допомоги. Невдовзі, від отриманих травм чоловік помер”, — повідомили у пресцентрі.

У штабі наголосили, що російські окупаційні підрозділи вкотре продемонстрували цинічне нехтування нормами міжнародного гуманітарного права та вдарили зі зброї, що заборонена Мінськими угодами, по цивільній інфраструктурі та мирних мешканцях українського населеного пункту.

Там додали, що бійці ООС придушили ворожу вогневу активність.

Читайте також:
Обстріл колони голови ДонОДА під Гранітним: Зеленський доручив посилити активність ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна