ЦВК зняла з реєстрації 18 кандидатів у нардепи

 

Центральна виборча комісія задовільнила заяви 18 кандидатів у народні депутати України про відмову балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради та скасувала їхню реєстрацію.

Про це у понеділок, 8 липня, повідомила пресслужба ЦВК.

З виборчого процесу виключили самовисуванців Майданевича Л. О. в одномандатному виборчому окрузі 17, Демчака Р. Д. в окрузі 18, Бекерову Н. А. в ОВО №26, Кравченка А. Ю. в ОВО №27,  Хабібуліна О. Ф., Черняка В. М. в ОВО №36, Луців Е. В. в ОВО №70, Полюсова В. В. в ОВО №76, Ярового О. В. в ОВО №101, Волканова В. А. в ОВО №102, Столяренко Т. М. в ОВО №180, Рибакова О. В. в ОВО №182, Гешка І. Т. в ОВО №202, Супруненка О. І. в ОВО №216, Соломаху А. Г. в ОВО №221.

Також з виборів зняли висунутих від партій кандидатів Євстаф’єву І. С. (партія “Європейська солідарність”, ОВО №78), Коваль Л. І. (партія “Сила і честь”, ОВО №130) і Середу А. О. (партія “Опозиційний блок”, ОВО №183).

Нагадаємо, 26 червня ЦВК провела жеребкування та визначила порядок розташування партій в бюлетенях.

Читайте також:
“Мир за будь-яку ціну” не підтримують прихильники жодної з партій, – соціологія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна