Котики МОУ: військове відомство віддасть кошеня в добрі руки. ФОТО

 

Міністерство оборони шукає нового господаря для кошеняти, яке народилося на території МОУ.

Про це пише агенція Міноборони “Арміяінформ“.

Ідеться про котів, які вже кілька років живуть на території Міноборони і Генштабу ЗСУ, їх доглядає працівниця держслужби МОУ Ірина Швидка.

“Ніхто точно не знає, звідкіля і коли саме вони потрапили на режимну територію, але всі з захопленням спостерігають, як хвостаті улюбленці скрізь слідують за військовими, намагаються допомогти у службі, а то й просто стають розрадою.
Спочатку котики жили на вулиці під відкритим небом, ховалися від дощу та снігу під військовою технікою, а нині в них уже є свої домівки”, -і  ідеться в повідомленні.

Котячі будки прикрили маскувальними сітками й навіть жартома оздобили табличкою “Об’єкт під охороною Генерального штабу  та Міністерства оборони України”.

“Ідея побудувати для наших улюбленців житло виникла ще навесні цього року. Ми спільно з однодумцями вирішили звернутися до керівництва структури з проханням виділити місця для спорудження новобудов. Тому за підтримки високопосадовців Міністерства оборони та Генерального штабу у червні встановили чотири котячі будки в стилі мілітарі”, – розповіла Ірина Швидка.

Конструкції дерев’яних будиночків мають спеціальні нахили для відведення води у дощову погоду, взимку вони витримують температуру до 15 градусів морозу, утеплені сіном.

Зазначається, що члени міжнародних делегацій, прогулюючись територією Міністерства, часто звертають увагу на котячі “хороми” та фотографуються на пам’ять.

“Наразі шукає сім’ю маленьке кошеня. Якщо хтось бажає взяти котика додому – пишіть коментарі!” – зазначає “Арміяінформ” у “Фейсбуці”.

Читайте також:
Батальйонні “мімімі”. Хіт-парад котів і кицьок на службі в АТО. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна