Кадрові військові РФ заміновують тил, – розвідка

Замінований Донбас.

 

Кадрові російські військові почали заміновувати й окремі ділянки біля вогневих точок, і тилову територію.

Про це йдеться у щоденному зведенні речника Міноборони щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил з посиланням на дані Головного управління розвідки МОУ.

Зазначається, що командування російсько-окупаційних військ нарощує щільність мінно-вибухових загороджень перед бойовими позиціями та у місцях розташування підрозділів з’єднань і частин у тилових районах.

“При цьому інтенсивно проводяться інженерні роботи з дообладнання вогневих точок, а на окремих ділянках мінування встановлюються осколкові загороджувальні міни ОЗМ-72 у комплекті з неконтактним вибуховим пристроєм сейсмічної дії НВУ-П “Охота”, – йдеться у повідомленні.

Українська розвідка наголошує: у зв’язку з тим, що встановлення зазначених пристроїв пов’язано з підвищеною небезпекою і потребує високого рівня підготовки особового складу, до мінування залучаються виключно кадрові військовослужбовці ЗС РФ.

Читайте також:
Земля з мін. Якою ціною Україна розміновує Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна