У Львові загорівся залізничний вокзал. ФОТО

 

На львівському головному залізничному вокзалі спалахнула пожежа. Вогонь зайнявся на території локомотивного заводу. Він розташований поряд із коліями, якими курсують пасажирські потяги. Станом на 21:30 пожежу локалізували, постраждалих немає.

Про це в п’ятницю, 28 червня, інформує 24 канал.

Здалека та на самому вокзалі видно величезний стовп чорного диму. Проте евакуації не відбувається, відвідувачі вокзалу не панікують. При цьому на місці присутні пожежні авто, поліція та карети швидкої медичної допомоги. Пасажирські потяги курсують у звичному режимі.

За даними депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, це горить приміщення на території “Львівзахід депо”, а саме технічний цех. У поліції ж 24 каналу на місці сказали, що це горять склади локомотивного заводу.

Львівський вокзал пожежа 1 Львівський вокзал пожежа 2 Львівський вокзал пожежа 3 Львівський вокзал пожежа
<
>

Працівник цього заводу уточнив, що вогонь зайнявся в цеху ремонту локомотивів, це виробниче приміщення. Там вже почав обвалюватися повністю охоплений вогнем дах. Поруч з дахом, що обвалюється, розміщені кисневі балони. Якщо полум’я дістанеться цих балонів, вони можуть вибухнути.

За даними надзвичайників, площа пожежі становить 300 квадратних метрів. На місці працюють 7 пожежних машин. Інформації про постраждалих немає. Загрози мешканцям прилеглих вулиць теж немає, запевнив заступник міського голови з питань безпеки Львова Сергій Бабак.

Читайте також:
У Києві горить будівля, яка належить Києво-Печерській лаврі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна