“СІЧ” провчила тітушку з партії Бобула, який нападав на В’ятровича. ФОТО

 

Активісти організації “СІЧ” у Києві провчили “тітушку”, який два роки тому на замовлення з Росії вчиняв провокації щодо Українського інституту національної пам’яті та його голови Володимира В’ятровича.

Як передає “Новинарня“, про це 27 червня повідомив координатор “СІЧі” Сергій Мазур.

За його словами, побитий зловмисник – Дмитро Петрук.

“Петрук координував у лютому 2017 року так звану “Славянскую стражу”, яка на замовлення ФСБ обливала кров’ю двері УІНП, били шибки в будівлі, намагались побити В’ятровича на його прес-конференції. Тоді троє нападників одразу пошкодували про здіяне завдяки урокам “СІЧі”. Петрук же кілька місяців переховувся, але і його знайшли. Він все визнав і публічно вибачився”, – нагадав Мазур.

За його словами, Петрук організовував напади на Інститут національної пам’яті і його голову за російські гроші ($3000).

“Сьогодні (27 червня) активісти з “СІЧі” та ветерани Київської міської спілки знову випадково зустріли цього персонажа. Дізналися, що сєпарський заробітчанин балотується у нардепи від партії “Патріот”, активно спілкується з деякими спілками АТО, які йому виписують грамоти”.

“Ця зустріч Петруку знову не сподобалась. Уроки патріотизму бувають болючі”, – зазначив Мазур, додавши фото з побитим Петруком, на якому порвано одяг.

За словами Мазура, партія “Патріот” пообіцяла позбавитися цього кандидата.

Як вказано на сайті ЦВК, Дмитро Сергійович Петрук балотується як мажоритарник по київському округу №215 (народився 30 жовтня 1991 року в місті Києві, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія “Патріот”).

Дмитро Петрук Дмитро Петрук _ УІНП
<
>
Дмитро Петрук під час провокацій проти УІНП взимку 2017 року

Нагадаємо, 5-м номером списку партії “Патріот”, яку очолює екс-прокурор Микола Голомша, є співак Іво Бобул.

Читайте також:
Цього разу В’ятровичу підкинули похоронний вінок

Тепер Інституту нацпам’яті підпалили двері. В’ятрович: “Нас не залякати!”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна