Газманов на випускному українських офіцерів: Нацгвардія почала розслідування

 

Національна гвардія України розпочала службове розслідування після того, як низка ЗМІ поширили в соцмережі інформацію про те, що в Харкові випускники Академії Національної гвардії танцювали під пісню російського співака Олега Газманова “Офіцери”.

Про це у вівторок, 26 червня, інформує пресцентр НГУ.

“У засобах масової інформації протягом вихідних в мережі були публікації про використання російської пісні, яка популяризує російських військових, під час святкування випуску однієї з груп випускників Національної академії Національної гвардії України. За даним фактом командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан ініціював проведення службового розслідування керівництвом Національної академії НГУ”, – сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, відеозапис вечірки з’явився в Instagram дружини одного з випускників Тетяни Лавріненко.

На відеозаписах видно, що вітають випускників російською мовою. Вже ввечері у ресторані під час святкування випускники та їх дружини танцювали під пісню “Офіцери” Олега Газманова, який, крім іншого, виступав на окупованих територіях.

У вказаній пісні є, серед іншого, й такі слова: “Офицеры, офицеры, ваше сердце под прицелом. / За Россию и свободу до конца. / Офицеры, россияне, пусть свобода воссияет…”.

Як інформувала “Новинарня“, поліцейських Тернополя, які танцювали під “Офіцерів” Газманова, послали в АТО.

Читайте також:
Газманов з бойовиками та Циганова в медалях: в окупованому Луганську виступили музиканти з РФ. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна