На Донеччині внаслідок ворожого обстрілу поранено жінку

 

Збройні формування РФ підступно обстріляли населений пункт Чермалик на Донеччині, внаслідок цього поранння отримала місцева мешканка.

Про це повідомляють в пресцентрі штабу ООС.

У п’ятницю, 21 червня, спостережна група “Маріуполь” української сторони СЦКК під час проведення фотофіксації встановила, що обстріл здійснили зі станкового протитанкового гранатомету, зенітної установки ЗУ-23-2, а також зі стрілецької зброї.

“66-річна жінка отримала осколкове поранення лівої ключиці і перебуває в міській лікарні Маріуполя. Сам інцидент стався 20 червня о 23 годині”, — йдеться у повідомленні.

Також ворожі обстріли пошкодили приватний будинок в цьому ж населеному пункті по вулиці Першотравнева, 41.

Українська сторона СЦКК зазначає, що вказані факти свідчать про свідоме порушення російсько-окупаційними військами всіх можливих принципів гуманітарного права і наявних домовленостей.  Через це страждають мирні люди, руйнуються житлові будинки та об’єкти інфраструктури.

Читайте також:
Бойовики обстріляли житловий будинок у Донецьку і багатоповерхівку в Золотому-5

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна