Ректор КНУ пообіцяв скасувати указ щодо призначення Портнова

 

До учасників акції “Ні Портнову в КНУ” о 22:00 прибув ректор КНУ імена Шевченка Леонід Губерський.

Активісти виголосили свої вимоги.

За інформацією “Новинарні“, ректор КНУ Леонід Губерський пообіцяв скасувати свій наказ, згідно з яким Портнов міг з 1 вересня почати викладати на кафедрі конституційного права в Шевченка та вибачився перед присутніми членами акції за цю ситуацію.

Раніше учасники акції оголосили про намір ночувати в приміщенні Червоного корпусу, доки до активістів не прибуде особисто Леонід Губерський та не роз’яснить ситуацію із прийняттям на роботу Андрія Портнова.

Нині надвечір студенти та небайдужі активісти розпочали протест біля червоного корпусу університету Шевченка. Через повернення Портнова до викладання у КНУ студенти, співробітники, викладачі та випускники університету висунули дві вимоги: скасування наказу про працевлаштування Портнова та публічне вибачення від ректора КНУ Леоніда Губерського за призначення Портнова.

Портнов поновився на кафедрі конституційного права юридичного факультету КНУ 19 червня. Після втечі Януковича Портнов залишив Україну і п’ять років перебував за кордоном.

Читайте також:
“Скажи Портнову ніт”: під КНУ протестують проти чиновника часів Януковича. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.