Facebook змінив алгоритм відображення коментарів під публікаціями

 

Соцмережа Facebook змінила алгоритми показу коментарів під публікаціями сторінок або відомих людей.

Про це інформує пресслужби Facebook.

Віднині якісні коментарі розташовуватимуться вище, а неякісні – нижче, через це їх бачитиме менша кількість користувачів.

Безпосередньо на якість коментарів впливатимуть сигнали взаємодії з ними, модераційні сигнали на відповідність політики Facebook, а також уподобання і реакції користувачів.

Facebook зважатиме в цих алгоритмах на коментарі, які люди приховували чи видаляли.

“Щоби поліпшити релевантність і якість, ми почнемо виділяти коментарі до публічних записів у таких випадках: коли з цими коментарями взаємодіяла сторінка або особа, яка є автором публікації; коли ці коментарі або реакції залишили друзі автора публікації”, – пояснили у Facebook.

У пресслужбі компанії додали, що нові алгоритми для сторінок та людей з великою кількістю читачів (фоловерів) будуть увімкнені автоматично, тоді як усі інші можуть їх увімкнути у своїх налаштуваннях.

Однак сторінки та люди з великою кількістю читачів також зможуть вимикати ці алгоритми.

Читайте також:
Сторінку АП у Facebook об’єднали зі сторінкою “За Зеленського”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна