Потужний вибух у Києві на Тургенівській: ДСНС і поліція оприлюднили подробиці

доповнено

Держслужба з надзвичайних ситуацій України оприлюднила дані щодо потужного вибуху, який стався в Києві увечері 15 червня.

За інформацією ДСНС, поширеною вранці, вибух стався о 23:25 по вулиці Тургенєвська, 16 (Шевченківський район), в одному з семи гаражів.

Внаслідок вибуху зруйновано три гаражі, пошкоджено газопровід, вибито скло у вікнах поруч розташованих житлових будинків, пошкоджено чотири автомобілі. Жертв та постраждалих внаслідок інциденту немає.

“Станом на 7:00 16 червня роботи з розбирання завалів завершено. Причини події встановлюються”, – зазначили в ДержНС.

ДОПОВНЕНО. Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху на вулиці Тургенєвській, який стався вночі 15 червня.

Як повідомили правоохоронці, імовірною причиною вибуху став витік газу в одному з гаражів. У неділю поліція опитує власника та встановлює причини вибуху.

За фактом інциденту поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу, тобто порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою.

Раніше ЗМІ повідомляли, що на вул.Тургенєвській у Києві, ймовірно, вибухнув газ. Однак у службі газу заявили, що вибух не пов’язаний із витоком.

В управлінні з питань цивільного захисту КМДА відповіли, що речовину, яка спричинила вибух, поки не встановили.

Частину будинку по вул. Тургенєвській, 16 відключили від газопостачання.

Читайте також:
На Київщині від вибуху тротилу загинув 26-річний хлопець

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна