У Польщі в ДТП загинули троє українців

 

У Польщі в ДТП загинули троє громадян України, а четвертий у дуже тяжкому стані перебуває в лікарні.

Про це повідомила у четвер представниця поліції населеного пункту Мєндзижеч Любуського воєводства Юстина Лентовська, інформує телеканал Republika.

“Поліція під контролем прокуратури з’ясовує обставини аварії, що сталася в середу у Мєндзижецькому повіті. В її результаті загинуло троє громадян України, четвертий бореться за життя у лікарні”, – сказала Лентовська.

Як зазначається, на дорозі місцевого значення між населеними пунктами Пщев і Нове Гожицько водій автомобіля Opel Astra з невстановлених причин втратив керування, унаслідок чого машина з’їхала з дороги і врізалась у дерево.

В автомобілі їхали четверо громадян України, двоє з них загинули на місці, а двоє у тяжкому стані були госпіталізовані. У лікарні один з українців помер під час операції.

Загиблі українці мали від 31 до 38 років. Четвертому потерпілому 19 років, він перебуває у лікарні міста Гожув Вєлькопольський у дуже тяжкому стані.

Читайте також:
Справу чоловіка, що добивав гвардійців після ДТП в Одесі, передали до суду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна