У Маріуполі прокурор на пішохідному переході збив жінку

 

У Маріуполі заступник керівника одного з відділів прокуратури Донецької області скоїв наїзд на жінку на пішохідному переході.

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Внаслідок ДТП жінку було госпіталізовано.

“Автомобіль  Mitsubishi Outlander XL під керуванням заступника керівника одного з відділів прокуратури Донецької області скоїв наїзд на жінку, що перетинала проїзну частину по пішохідному переходу.  Внаслідок ДТП пішохода з травмами госпіталізовано”, — сказано у повідомленні.

Зараз слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Краматорську, з’ясовують  обставини аварії.

“Слідчі ДБР розпочали розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України). З метою встановлення всіх обставин аварії проводять невідкладні слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого”, — сказано у повідомленні.

Читайте також:
ДТП на Київщині: постраждали 26 осіб, троє – в реанімації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна